logo-vignet-transparant

Coachlocaties door heel NL

coachlocaties-door-heel-nederland

Wist je dat Harrijvan Coaching naar je toe komt als je dat prettig vindt? Zo coachte ik de afgelopen tijd bijvoorbeeld in Hoofddorp, Alkmaar, Amsterdam, Goes, Groningen en Utrecht.

Mijn coachpraktijk is in het rustige dorp Oostwoud bij Hoorn en ik merk dat ondernemers en medici hier graag komen. Maar ik werk natuurlijk ook voor professionals of bedrijven die verder weg wonen. Vaak is ook dat geen probleem omdat mijn manier van werken maakt dat je niet elke week hoeft te komen. Tegelijk blijven er voldoende redenen waarom het prettig kan zijn als ik naar jou toe kom. Om tijd te besparen, het drukke verkeer te vermijden, in verband met het gezin enzovoort.

Ook online coaching via Zoom of Skype is een prima optie, ik gebruik dat wekelijks voor mijn buitenlandse klanten en heb er hele goede ervaringen mee.

Bel of mail gerust voor overleg als je dicht bij je huis of werk gecoacht wilt worden. Er is veel mogelijk!
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.