logo-vignet-transparant

Die ene vraag - Waar kom jij 's ochtends je bed voor uit?

waar-kom-jij-iedere-ochtend-je-bed-voor-uit

Advocaat Mieke Kemmers gaf een interview aan Veerkracht, een uitgave van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir. Marja Harrijvan werkt via Elestia voor Movir als coach. Zij voerde de coachingsgesprekken met Mieke Kemmers. 

"Toen ik medewerkers had aangenomen, vond ik het lastig om te zeggen: dit is wat ons kantoor doet en zo doen we het. Als het niet ging zoals ik wilde dat het ging, vond ik het heel lastig om daar iemand op aan te spreken. Als advocaat heb ik de hele dag met conflicten te maken. Maar zelf ga ik conflicten snel uit de weg."

Klankbord
"Het werd me duidelijk dat ik behoefte had aan een klankbord en aan een coach die me dingen zou laten inzien. Ik kwam een advocaat tegen die erg tevreden was over Marja en naar haar was doorverwezen door Elestia. Dat was voor mij de aanleiding om toch ook maar eens met Elestia te bellen. De coachgesprekken met Marja hebben me waardevolle inzichten gegeven."

Plezier & groei
"Ik wilde een kantoor hebben waar cliënten met plezier komen, ondanks dat ze in een nare situatie zitten. Mensen moeten voelen dat ze hier hun verhaal kwijt kunnen en dat wij integer met hun problemen omspringen. Ook wil ik dat onze cliënten goed begrijpen wat er in hun zaak gebeurt. Daar moeten wij tijd en aandacht voor hebben. Daar praat ik nu over met mijn medewerkers. Ik heb het gevoel dat we aan het groeien zijn en dat vind ik heel prettig."

Lekker boeiend
"Coaching is nog steeds een taboe voor veel advocaten. Ik schreeuw het op een advocatenborrel ook niet van de daken dat ik coaching heb gehad. Terwijl je eigenlijk moet denken: lekker boeiend. Ik werk mee aan dit interview, omdat ik echt vind dat advocaten gebruik zouden moeten maken van de mogelijkheid om met een coach te sparren. Daar moet je niet mee wachten totdat je al met één voet in die burn-out staat. Zit iets je niet lekker? Doe er dan wat mee vóórdat het je opbreekt en je niet meer met plezier naar je werk gaat."

Zie ook www.movir.nl/dieenevraag
Ook van stress naar visie en werkplezier?
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.