logo-vignet-transparant

DISC en energie

disc-en-energie-tips-voor-ondernemers-om-hun-energie-op-pijl-te-houden

Aan het eind van de (werk)dag of week kom je moe thuis. Iets heeft energieverlies opgeleverd. Herkenbaar?  Lees hier de oorzaak en de oplossing.

Dominante Stijl
Energieverlies van iemand met een Dominante stijl heeft voornamelijk te maken met controleverlies. Iets of iemand heeft de leiding genomen en je had geen of (te) weinig inbreng. Oplossing: Ga sporten, zweet het van je af!

Interactieve Stijl
Als een interactief moe thuis komt kan dat te maken hebben met te weinig sociaal contacten. Het (werk) was heel saai of detaillistisch.
Oplossing: Ga uit of nodig uit, zoek gezelligheid op!

Stabiele Stijl
Heb je een Stabiele stijl dan verlies je energie in een omgeving waar het rommelig is. Als niet kunt doen wat je wilde doen. Of als er onenigheid was. Dat geeft stress. Oplossing: Ga iets voor jezelf doen, me-time!

Consciëntieuze Stijl
Drukte, chaos, geen tijd om te kunnen nadenken of overdenken. Terwijl je weet waarom het anders kan en moet. Dat geeft energieverlies bij de Consciëntieus.

Oplossing: Neem tijd om na te denken en zet alles op een rijtje!

Inzicht in ons gedrag - in hoe we iets doen en waarom we iets doen - helpt ons om onze talenten en kwaliteiten beter te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn, ook financieel. 

  • Wat is je natuurlijke manier van doen?
  • Wat is je stijl van communiceren?
  • Wat zijn je onbewuste drijfveren?

Meer weten?
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.