logo-vignet-transparant

Vraag het gratis beknopt DISC profiel aan
door je te abonneren je op de nieuwsbrief

Met de inzichten uit dit profiel kun je jezelf en anderen beter begrijpen en je persoonlijke effectiviteit aanzienlijk vergroten.

DISC staat voor Dominant, Interactie, Stabiel en Consciëntieus. Dit zijn eigenschappen die iedereen bezig maar er is er altijd een meer aanwezig dan de ander. Door inzicht te krijgen in je eigen profiel maar ook dat van anderen leer je beter te communiceren en samenwerken.

Vul je gegevens in en je ontvangt een unieke link waarmee je je profiel online kunt gaan maken.

disk
Ik wil ook graag de nieuwsbrief van Marja ontvangen. Zet het vinkje aan:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.