Alle antwoorden zitten al in jou

Met hypnotherapie kom je snel tot de kern. Jouw kern.

Klinische Hypnotherapie

Hypnotherapie is zoveel doeltreffender
dan coaching en veel andere therapieën.

Daarmee vind je de cruciale antwoorden acties en stappen naar jouw herstel, innerlijke rust, wensen of doelen. Op dat verhoogde niveau van bewustzijn pakken we effectief de oorzaak en triggers van jouw klachten aan, die daardoor moeiteloos verdwijnen.

hypnotherapie-1

Hoe lost hypnotherapie burn-out en trauma op?

Hypnotherapie is een vorm van diepe ontspanning waarmee een verhoogde staat van bewustzijn oftewel trance ontstaat. Een helder zien waarmee je oude en nieuwe problemen of belemmeringen kunt opsporen en opruimen. Het maaktniet uit of die belemmeringen bewust of onbewust zijn. Dus ook als je zelf de oorzaak niet kent en ook artsen niets kunnen vinden, biedt hypnose vaak wel het antwoord.

Tijdens de sessie blijf je zelf in control. De leiding wordt meer aan het onbewuste, het lichaam of de emotie gegeven en het bewuste verstand kijkt als het ware toe. Dat is anders dan in het dagelijks leven, want dan staat het bewuste verstand meestal voorop.

Op die manier gaan we dieper dan het verstand direct naar de kern of wortel van het probleem waardoor we tot verrassend eenvoudige, blijvende oplossingen of mogelijkheden komen. Met mijn begeleiding ruim je zo belemmerende overtuigingen, onverwerkte emoties, burn-out, triggers of trauma’s op. Dat is belangrijk want de wetenschap toont aan dat de meeste klachten en (chronische) ziektes hierdoor worden veroorzaakt.

hypnotherapie-3

Hypnotherapie werkt moeiteloos en geeft een positieve kettingreactie

Het is dus logisch dat ik dagelijks van mijn cliënten hoor dat naast hun hoofdprobleem ook andere fysieke emotionele en mentale klachten verdwijnen die kennelijk verband hielden met de opgeruimde triggers. Voorbeelden zijn hoofd- rug- buikpijn of duizeligheid, slaap- of concentratieproblemen en/of onrust .

Met andere woorden met hypnotherapie gaan we dieper dan het verstand waardoor de bron van jouw klachten tot in de kern of wortel worden aangepakt en de duurzame resultaten zich in de volle breedte en moeiteloostonen. Al 17+ jaar zie ik in mijn praktijk dat balans en voldoening daardoor mogelijk zijn voor elke professional of medicus.

’We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt’

-Albert Einstein

Jouw weg naar vrijheid, voldoening en innerlijke rust

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan dan een vrijblijvend inzichtgesprek met me in.