logo-vignet-transparant

Klinische Hypnotherapie

klinische-hypnotherapie

Ruim 12 jaar werk ik succesvol met klinische hypnotherapie binnen mijn coaching-praktijk. Ik specialiseer mij steeds verder in een speciale vorm van hypnotherapie en wordt doorlopend internationaal geschoold. De resultaten zijn steeds duurzaam en verrassend. Vaak is daarvoor een kort traject voldoende. In deze blog vertel ik je daar graag over. 

Internationale opleiding
Hypnotherapie wordt elk jaar populairder en volwassener. De afgelopen jaren zijn tientallen ziekenhuizen in Nederland gestart met het toepassen van hypnotherapie bij kinderen. Mijn eigen interesse gaat juist uit naar het toepassen bij volwassenen en ben daar ruim 25 jaar geleden mee begonnen. Toen al heb ik mijn eerste hypnotherapie-opleiding gevolgd waarna er nog vele vervolgopleidingen volgende omdat ik diepgaande en blijvende resultaten behaalde. Elk jaar ga ik minstens 4 weken in training binnen en buiten Nederland. Ik wil namelijk de ruime internationale ervaring vol benutten voor mijn eigen cliënten. Vorige maand was ik daarom in Berlijn en vanmorgen kwam ik terug uit de USA, waar ik samen met therapeuten en artsen van over de hele wereld mijn vaardigheden en kennis heb verdiept.

Extra resultaten
De speciale vorm die ik beoefen mengt klinische hypnotherapie onder andere met NLP en het enneagram. Die combinatie zet de resultaten extra kracht bij. Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe mijn cliënten klachten of problemen die jaren oud zijn in enkele sessies kunnen oplossen. Juist als de oorzaak van klachten onbekend is en andere therapieën niet werken kan hypnose de oplossing bieden.
Of het nu gaat om vermoeidheid, angst, depressie of burn-out, steeds maar malende gedachten of onverklaarbare hoofdpijn enzovoort. Deze aanpak leidt bij uiteenlopende problemen vaak tot goede vergaande resultaten.

Voorbeelden
Het mooie is dat hypnotherapie heel natuurlijk is. Simpelweg door gebruik te maken van diepe ontspanning in combinatie met een professionele begeleiding achterhalen cliënten makkelijker zelf de oorzaak van klachten. Die help ik vervolgens herstellen samen met ieders eigen inzichten en oplossingen. Zo ervoer arts Henry laatst grote angst na zijn echtscheiding. Na een paar weken was die afgenomen tot volstrekt normaal. Ondernemer Mary was in 2 maanden van haar jarenlange en onverklaarbare buikpijn af. En ik mag daar aan bijdragen. Wat een boeiend vak.

Ook je klachten opruimen?
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.