Meer dan 10 jaar balans!

meer-dan-10-jaar-balans

Soms moet je stilstaan om sneller te kunnen gaan. Keuzes durven maken die niemand anders maakt. Of accenten verleggen.

Mijn ervaringen gebruik ik dagelijks in mijn werk.

Valkuil

Ik kan mij nog goed de valkuil herinneren waarin ik terecht kwam een aantal jaren voordat ik met mijn bedrijf startte. Ik was private banker bij een grote bank en studeerde ernaast aan de universiteit. Mijn partner runde een flink bedrijf waarin ik meewerkte op het gebied van financieel beleid en administratie. In mijn beperkte vrije tijd speelde ik als amateurmuzikant in diverse (!) ensembles op een behoorlijk niveau. Je raad het al, elke minuut was gevuld met meestal belangrijke en verantwoordelijke zaken. Dat kon niet zo doorgaan.

Vast
Inderdaad, ik liep vast. Alles was interessant en leuk om te doen maar er was geen tijd voor ontspanning en rust. Er was geen balans. Al die drukte was een teken dat er een aantal dingen niet klopte. Door steeds maar bezig te zijn ging ik de confrontatie met mijn problemen en vragen uit de weg. Ik kreeg een fikse keelontsteking waardoor ik letterlijk stil moest zijn. Toen ik een maand later weer op mijn werk kwam was ik vel over been. Gelukkig zag ik het signaal en ging aan de slag met mijzelf en mijn evenwicht in leven en werk.

Het kan anders
Hoe anders is het nu. Ik concentreer mij op wat ik het liefste doe en het allerbeste kan, namelijk het coachen van professionals en teams. De rest is bijzaak. In mijn vrije tijd hou ik veel meer tijd beschikbaar voor spontane ideeën sport en rust. In de zomer stap ik op mijn motor voor een extra dosis vrijheid en stilte. Ik ben ontspannen en heb meer energie. Ik zie mijn familie en vrienden regelmatig en dan kan ik er ook echt genieten, er zijn.

Rustige doelmatigheid
Ik weet wie ik ben en heel concreet wat ik wil. Ik heb wat mij tegenhoud opgeruimd en een heldere koers voor ogen. Door moedige keuzes te maken en mijzelf te ontwikkelen heb ik rustige doelmatigheid gecreëerd. Daardoor ervaar ik wat belangrijk voor mij is: persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een goede band met de mensen die belangrijk voor mij zijn. Stilte en rust zijn een grotere rol gaan spelen in mijn leven. Daardoor geniet ik meer en ben ik creatiever en blijer. Ik bén er en leef bewuster. Natuurlijk loop ik af en toe in een valkuil. Het verschil met 10 jaar geleden is dat ik het onmiddellijk door heb én maatregelen neem. De rest van mijn leven gaat mijn ontwikkeling sneller en is doelen realiseren makkelijker.

Ook meer balans ervaren? Meer rust en ruimte creëren terwijl je meer ambities realiseert? Al mijn inzichten heb ik in mijn coachingprogramma’s verwerkt. Lees hier meer over het Balans Coachingprogramma.

Meer weten?
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

Gepubliceerd in:

E-Book

gratis-e-boek

Vraag het gratis e-boek aan:
"3 heldere stappen naar balans"
en abonneer je direct op de nieuwsbrief
Voor meer energie innerlijke rust en verbinding

Je ontdekt:
- hoe je stress, fysieke of emotionele pijn en onrust transformeert in balans en voldoening
- wat je kunt doen als je weet dat er meer in je zit
- hoe je alles uit je leven haalt en verder verdiept in je vak

Coaching kan worden vergoed

In sommige situaties wordt coaching vergoed;

Als ondernemer of ZZP’er is zakelijke coaching aftrekken bij de belasting.

Vergoeding is soms mogelijk vanuit de Arbeids-Ongeschiktheids- Verzekering (AOV)

> Vraag hiernaar tijdens een gratis inzichtgesprek

Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor professionele ontwikkeling van de werknemers.

> Vraag hiernaar bij jouw werkgever

Nieuwsbrief

gratis-nieuwsbrief

Volg mij en ontvang regelmatig tips en inzichten over balans, innerlijke rust, verbinding en voldoening

Gratis 30 minuten telefonisch gesprek t.w.v. 97,-

Inzichtgesprek aanvragen

  • Wil jij ook een optimale balans werk - privé door gebruik te maken van je sterke kanten?
  • En daardoor meer betekenen voor de mensen om je heen?
  • Wil je weten wat professionele coaching voor jou zou kunnen betekenen?

Tijdens dit persoonlijke gesprek gaan we in op jouw situatie. Ik stel je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt en ik geef je concrete tips waarmee je direct verder kunt.

vraag-inzichtgesprek-aan-blog
libelle magazine artikel harrijvan coaching
Trots op het artikel in “Liefde voor het leven”

Het oog van de orkaan

In het magazine van Libelle Uitvaartbegeleiding vertelt Marja het zeer persoonlijke verhaal over hoe hypnotherapie haar heeft geholpen tijdens haar rouwproces, waarom zij nu zelf hypnotherapeut is en anderen helpt met deze mooie vorm van coaching.

Jouw weg naar vrijheid, voldoening en innerlijke rust

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan dan een vrijblijvend inzichtgesprek met me in.