logo-vignet-transparant

MOVIR vraagt Marja als spreker voor FFP Congres Nieuwegein op 4 oktober 2018

movir-ffp-congres-2018

KIES EN JE WORDT GEKOZEN! Is de titel van het college dat ik namens verzekeraar MOVIR zal geven op één van de grootste congressen van Nederland: het FFP Congres te Nieuwegein dat als motto heeft 'De Kracht van Verandering'. Ik ben gevraagd als spreker omdat ik via het coachnetwerk van Elestia al 5 jaar veel verzekerden van Movir succesvol coach en begeleid. Er worden 1000+ financieel professionals op het congres verwacht.

Kies en je wordt gekozen
De sleutel naar een betere balans en meer werkplezier
Heb jij ook last van een (te) hoog stressniveau? Uit onderzoek van Movir blijkt dat 1 op de 4 FFP’ers last heeft van stress. Misschien ook niet zo gek, want FFP’er zijn vraagt het nodige van je. Veeleisende klanten, administratieve lasten, het gevoel geleefd te worden. Zomaar een greep uit de meest voorkomende stressfactoren.

‘Durf keuzes te maken’ raad ik als FFP’er en coach aan. Daarmee valt een hoop te winnen. Veel FFP’ers proberen alles te doen. Juist daar gaat het mis. Doe vooral wat je het liefste doet en het beste kan. Keuzes maken is de sleutel naar een betere balans en meer werkplezier.
Schrijf je nu in voor het college. Het brengt je gegarandeerd inzichten die ervoor zorgen dat jij als FFP’er voortaan efficiënter en succesvoller kunt werken.

 

Klik hier voor meer informatie over het congress. 

Meer weten?
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.