Nooit meer werken

meer-dan-10-jaar-balans

Bewust zijn en waarheid zijn mijn drijfveren en coachen is wat ik het liefst doe. Toen ik dat ontdekte en er naar handelde hoefde ik nooit meer te werken.

Bovendien ervaarde ik alle opleidingen vanaf dat moment als prettige vrije tijdsbesteding. Nee ik ga niet zo’n zoet mooi-weer-blog schrijven, maak je geen zorgen. Er bleven natuurlijk moeilijke momenten in mijn leven en ook nu nog zijn er voldoende uitdagingen. De polariteit van het leven is een gegeven en ikzelf een realist. Wel kwam er er meer hele mooie momenten en balans. Ik vertel graag hoe dat bij mij is gegaan.

Toen ik 15 jaar geleden vastliep in mijn oude leven heb ik al mijn moed bijeen geraapt en heb ik mijn leven omgegooid. Ik heb een paar trainingen gevolgd en boeken gelezen. Eerst zag ik totaal niet hoe ik mijn leven anders kon inrichten. Je kunt wel leuk eens wat anders willen maar de rekeningen moesten ook gewoon betaald worden. Ik had echter té veel last van stress en ik voelde van binnen uit dat het tijd was voor wat ik écht wilde, voor de waarheid. Ik ging steeds meer buiten de lijnen kleuren, omdenken, om-doen en vertrouwen. Vertrouwen dat in een later stadium het ‘hoe’ wel duidelijk zou worden. Ik kreeg gelijk.

Vrijheid

Toen ik de contouren ging zien heb ik een huisje in de bossen gehuurd en met mijn favoriete muziek, boeken en halve plannen ben ik daar 10 dagen in mijn eentje naar toe gegaan. Om in stilte na te denken, te voelen wat klopte en lekker te wandelen. Binnen de kortste keren had ik doorwaakte nachten van blijdschap en energie. Ik ervaarde een enorm gevoel van vrijheid. Mijn visie werd compleet en de basis van mijn bedrijfsplan was tegen het eind van mijn verblijf klaar. Thuisgekomen heb ik alles verder uitgewerkt en ben ik met diverse mensen gaan praten om zaken te checken en ervaringen van anderen op te halen. Heel leerzaam.

Moedige keuzes

Alleen maar leuk en makkelijk? Zeker niet. Het was de ultieme tijd van moedige keuzes maken. Mijn vaste goedbetaalde baan met luxe leaseauto op de Zuidas opzeggen bijvoorbeeld. Mijn uitgaven goed onder de loep nemen en grote uitgaven als mooie vakanties een poosje uitstellen. Mijn ouders waren geweldig, maar anderen begrepen totaal niet waarom ik al mijn zekerheden weggooide. Nee, makkelijk was het niet.

101% Leven

Maar wel heel boeiend. Ik leef vanaf dat moment voor 101%. Ik leef nu het leven dat ik het liefste leef en dat ik volledig zelf gekozen heb. Niet meer een leven dat logisch is of dat acceptabel is voor anderen of toevallig zo gelopen. Dat geeft op natuurlijke wijze balans in mijn leven. Want alle energie die ik in mijn werk stop geeft minstens zoveel voldoening terug. Dat is nodig want als ondernemer kom je van tijd tot tijd onder druk te staan door tegenslagen of door groot succes. Vandaar dat het lemniscaat mijn logo is, dat symboliseert die balans.

Van het proces dat ik doorlopen heb ondersteun ik nu veel ondernemers en professionals om hun leven in balans te brengen. Ik heb er een effectieve coachaanpak van gemaakt die al meer dan 10 jaar voor veel mensen succesvol is omdat het precies wordt afgestemd op hoe jij als mens in elkaar zit.

Meer weten?
Bel 06 - 171 036 22 of mail naar welkom@harrijvan.nl

E-Book

gratis-e-boek

Vraag het gratis e-boek aan:
"3 heldere stappen naar balans"
en abonneer je direct op de nieuwsbrief
Voor meer energie innerlijke rust en verbinding

Je ontdekt:
- hoe je stress, fysieke of emotionele pijn en onrust transformeert in balans en voldoening
- wat je kunt doen als je weet dat er meer in je zit
- hoe je alles uit je leven haalt en verder verdiept in je vak

Coaching kan worden vergoed

In sommige situaties wordt coaching vergoed;

Als ondernemer of ZZP’er is zakelijke coaching aftrekken bij de belasting.

Vergoeding is soms mogelijk vanuit de Arbeids-Ongeschiktheids- Verzekering (AOV)

> Vraag hiernaar tijdens een gratis inzichtgesprek

Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor professionele ontwikkeling van de werknemers.

> Vraag hiernaar bij jouw werkgever

Nieuwsbrief

gratis-nieuwsbrief

Volg mij en ontvang regelmatig tips en inzichten over balans, innerlijke rust, verbinding en voldoening

Gratis 30 minuten telefonisch gesprek t.w.v. 97,-

Inzichtgesprek aanvragen

  • Wil jij ook een optimale balans werk - privé door gebruik te maken van je sterke kanten?
  • En daardoor meer betekenen voor de mensen om je heen?
  • Wil je weten wat professionele coaching voor jou zou kunnen betekenen?

Tijdens dit persoonlijke gesprek gaan we in op jouw situatie. Ik stel je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt en ik geef je concrete tips waarmee je direct verder kunt.

vraag-inzichtgesprek-aan-blog
libelle magazine artikel harrijvan coaching
Trots op het artikel in “Liefde voor het leven”

Het oog van de orkaan

In het magazine van Libelle Uitvaartbegeleiding vertelt Marja het zeer persoonlijke verhaal over hoe hypnotherapie haar heeft geholpen tijdens haar rouwproces, waarom zij nu zelf hypnotherapeut is en anderen helpt met deze mooie vorm van coaching.

Jouw weg naar vrijheid, voldoening en innerlijke rust

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan dan een vrijblijvend inzichtgesprek met me in.