logo-vignet-transparant

Over een paar maanden heb jij je doelen bereikt

over-een-paar-maanden-heb-jij-je-doelen-bereikt

Over 3 weken heb ik weer een opleiding gevolgd en kan ik nog beter mijn klanten coachen naar vergaande en duurzame resultaten. Als je dit leest ben ik daarvoor naar Oregon USA gereisd en zit ik er midden in!


Want zo werkt het als je in balans bent. Je weet glashelder wat je wel én wat je niet wilt. Ontspannen stippel je je koers uit en volgt die vol energie. Je laat je niet afleiden door wat anderen doen of wat (tijdelijk) aanlokkelijk lijkt. Je weet het zeker en dat levert naast rust meer tijd en ruimte op. Om met je familie of vrienden door te brengen op studiereis te gaan of niets te doen.

Verspilling van talenten
Isa* is daarvan ook een mooi voorbeeld. Zij belde mij 4 maanden geleden omdat ze voelde dat het tijd was voor verandering. Haar huidige werk beviel niet meer en ze wilde voor haar diepere wensen gaan.  Ze had dat al een paar keer besloten maar toch liet ze zich steeds weer leiden door de waan van de dag waardoor ze nog steeds elke dag tegen haar zin naar haar werk ging. Met als gevolg een knagend gevoel van tijdverlies en verspilling van haar talenten. Bovendien was ze thuis regelmatig niet te genieten voor haar omgeving. Dat wilde ze niet meer, haar man en kinderen en zijzelf verdienen natuurlijk beter.

De rest van je leven
Inmiddels is ze over de helft van haar coachtraject en volop bezig met haar nieuwe koers. Ze weet precies wat ze moet doen en hoe ze zich moet presenteren om succesvol te zijn. Van belemmeringen heeft ze geen last meer want die zijn opgeruimd. En ze heeft meer tijd voor zichzelf en haar gezin. Ze heeft namelijk tijdens de coaching een persoonlijk plan en een actieplan gemaakt waar ze veel energie van krijgt en dat ze alleen maar stap voor stap hoeft uit te voeren om te komen waar ze wil zijn. Sterker nog, ze kan zich nu niet meer voorstellen dat zich liet tegenhouden, zei ze vorige week. ‘Ik sta nu met 2 benen in mijn gewenste toekomst’. De rest van haar leven!

 

**in verband met privacybescherming is de naam is fictief en de casus een samenstelling van diverse klantervaringen.

Ook in de zomer zijn waar je wilt? Ik ben gewoon bereikbaar. Bel 06-17103622 voor een gratis inzichtgesprek of mail marja@harrijvan.nl

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.