Over

Marja Harrijvan

Mijn naam is Marja Lisette Harrijvan. Als coach en hypnotherapeut begeleid ik ambitieuze professionals naar een leven met meer balans, geluk en voldoening.

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd

Zo lang ik mij kan herinneren leer ik alles wat los en vast zit over persoonlijke ontwikkeling. Een dag niet geleerd is voor mij echt een dag niet geleefd. Ik probeer alles zelf uit en wat werkt blijf ik toepassen. Dit deed ik ook binnen mijn carrière.

Van private banker naar hypnotherapeut

Ruim 25 jaar werkte ik als private banker voor een grote Nederlandse bank. Ik beheerde een portefeuille met zeer vermogende cliënten. Een interessante en uitdagende baan, waarin ik lange tijd mijn ambitie goed kwijt kon. Continu daagde ik mezelf uit tot nieuwe groei en ontwikkeling.

Betekenis

Maar na verloop van tijd, klopte dit niet meer. Enerzijds bracht deze uitdagende en verantwoordelijke functie veel stress met zich mee. Anderzijds “verveelde ik me”. Ik had alles wat ik vakinhoudelijk kon bereiken wel zo’n beetje ervaren. Ik kon mijn eigen visie onvoldoende kwijt en wilde meer van betekenis zijn.

Balans en voldoening

Voor mij is dit de aanleiding geweest om mijn koers drastisch te wijzigen. Ik volgde mijn hart en mijn ondernemingslust. Dat was spannend en zeer motiverend tegelijk. Mijn aangeboren liefde voor persoonlijke ontwikkeling speelde hierbij een grote rol. Het gaf me de moed om voor een nieuw carrièrepad te kiezen en bleek uiteindelijk zelfs de kern van mijn werk als coach en hypnotherapeut te mogen zijn. Nu ervaar ik wel de balans èn de voldoening waar ik naar verlangde, en doe niets liever dan anderen daarmee inspireren. Daarom bekrachtig ik ambitieuze mannen en vrouwen die het verschil willen maken. Ik herken mijzelf in hen.

libelle magazine artikel harrijvan coaching
Trots op het artikel in “Liefde voor het leven”

Het oog van de orkaan

In het magazine van Libelle Uitvaartbegeleiding vertelt Marja het zeer persoonlijke verhaal over hoe hypnotherapie haar heeft geholpen tijdens haar rouwproces, waarom zij nu zelf hypnotherapeut is en anderen helpt met deze mooie vorm van coaching.

Opleidingen

"Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd"

  • Professioneel coach & therapeut (diverse coachtechnieken, NLP, Enneagram)
  • Klinisch hypnotherapeut (The Leela School USA, internationale opleiding)
  • MFP Master of Financial Planning
  • WM Wealth Mentor
marja-harrijvan-coach-hypnotherapeut-opleidingen

Coaching vanuit de persoon en niet vanuit het probleem

Ik heb al veel mensen succesvol mogen begeleiden. Kenmerkend zijn de blijvende en direct merkbare resultaten in korte tijd. Diverse methodes heb ik samengevoegd tot een aanpak die in slechts enkele gesprekken leidt tot het gewenste resultaat of meer. Dit komt onder andere doordat ik uitga van de persoon en zijn/haar stijl in plaats vanuit het probleem. Het is geweldig om te zien hoe je met klinische hypnotherapie snel de oorzaak van belemmeringen of klachten op kan sporen én die om te buigen naar de gewenste situatie. Tegelijk leer je zeer diep ontspannen. Dat maakt de oplossingen natuurlijk, waardoor gedrag sneller aan te passen is. Bewust zijn van je passie drijfveren en talenten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in hun leven en werk. Ik help dat heel specifiek maken én realiseren met een persoonlijk actieplan.

 

Voor mij is er niets mooiers dan dat mijn coachklanten mij laten weten dat een burn-out is afgewend en zij meer met hun gezin genieten. Of dat ze door de rust en balans meer verdieping kunnen brengen in hun werk. Dat ze meer van betekenis zijn voor hun klanten of patiënten. Zich gelukkig voelen omdat ze hun eigen waarheid hebben gevonden én volgen. Dat drijft mij en geeft mij veel energie.

Jouw weg naar vrijheid, voldoening en innerlijke rust

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan dan een vrijblijvend inzichtgesprek met me in.