Skip to content
logo-vignet-transparant

Over Marja Harrijvan

Mijn naam is Marja Lisette Harrijvan. Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken. Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn, en meer ambities kunnen realiseren.

Zo lang ik mij kan herinneren lees ik alles wat los en vast zit over persoonlijke ontwikkeling in brede zin. Wat dat betreft is voor mij een dag niet geleerd een dag niet geleefd. Ik probeer alles uit en wat werkt blijf ik toepassen. Daardoor heb ik mijn persoonlijke waarheid helder. Dat geeft mij balans en meer toegevoegde waarde in leven en werk. Ik doe niets liever dan anderen daarmee inspireren. Ik bekrachtig daarom graag mannen en vrouwen die het verschil willen maken voor een ander en in de wereld. Ik herken mijzelf daarin.

Mijn eigen inspiratie haal ik uit reizen, maar ook uit hardlopen, jazz en moderne kunst. Mijn motor trips geven het nodige gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. De natuur brengt balans en stilte. Mijn ideaal is om daarnaast coachreizen aan te bieden.

Hoe Harrijvan Coaching is ontstaan

Ondernemerschap

Bijna 25 jaar werkte ik voor een grote bank. Ik beheerde als private banker een portefeuille met zeer vermogende cliënten. Interessant, uitdagend en met een prachtig salaris maar ook met veel stress. Ik merkte dat ik mijn eigen visie onvoldoende kwijt kon en mij te veel moest aanpassen. Ik volgde mijn hart en ondernemingslust en wijzigde bewust mijn koers. Dat was spannend en zeer motiverend tegelijk.

In 2007 ben ik zelfstandig ondernemer geworden en heb ik mijn bedrijf Life Inspirations opgericht. Die naam heb ik later gewijzigd in Harrijvan Coaching. In totaal 34 jaar begeleid ik nu ondernemers medici en particulieren op het gebied van financiën, klantgerichtheid, ondernemerschap en als persoonlijk of zakelijk coach.

logo-harrijvan-coaching_v2

Focus

Ik merkte dat ik teveel tegelijk wilde doen en wilde mij volledig richten op wat ik het allerliefste doe. Enige tijd geleden heb ik daarom mijn koers bijgesteld en focus ik op coaching en training onder de naam Harrijvan Coaching.

Dat medici professionals en ondernemers mijn favoriete klanten zijn was al duidelijk geworden.

Zij hebben een krachtig talent dat zij voluit willen inzetten. Tegelijk wil ik zorgen dat ook zij een plezierig privéleven hebben met ruimte om met andere interesses bezig te zijn of om niets te doen. Daardoor neemt hun toegevoegde waarde zowel thuis als op het werk juist toe.

Om dit ook met jou te bereiken zet ik graag mijn doelgerichtheid, intuïtieve communicatie en inlevingsvermogen in.

Opleidingen

"Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd"

  • Professioneel coach & therapeut (diverse coachtechnieken, NLP, Enneagram)
  • Klinisch hypnotherapeut (The Leela School USA, internationale opleiding)
  • MFP Master of Financial Planning
  • FFP Federatie Financieel Planner
  • WM Wealth Mentor
marja-harrijvan-sidebar-nieuwsbrief-inschrijven

Coaching vanuit de persoon en niet vanuit het probleem

Ik heb al veel mensen succesvol mogen begeleiden. Kenmerkend zijn de korte trajecten. Diverse methodes heb ik samengevoegd tot een aanpak die in slechts enkele gesprekken leidt tot het gewenste resultaat of meer. Dit komt onder andere doordat ik uitga van de persoon en zijn/haar stijl in plaats vanuit het probleem. Dat maakt dat de oplossingen natuurlijk voelen, waardoor gedrag sneller aan te passen is. Bewust zijn van je passie drijfveren en talenten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in hun leven en werk. Ik help dat heel specifiek maken én realiseren met een persoonlijk actieplan.

 

Voor mij is er niets mooiers dan dat mijn coachklanten mij laten weten dat een burn-out is afgewend en zij meer met hun gezin genieten. Of dat ze door de rust en balans meer verdieping kunnen brengen in hun werk. Dat ze meer van betekenis zijn voor hun klanten of patiënten. Zich gelukkig voelen omdat ze hun eigen waarheid hebben gevonden én volgen. Dat drijft mij en geeft mij veel energie.

logo-vignet-transparant

Wat Marja als coach uniek maakt

Coach
met beroepsgeheim

Hypno
specialist

Financieel specialist Private banking

Ondernemer met
30 jaar ervaring

Praktisch ingesteld
Aards spiritueel

Vertaalslag tussen plannen en leven

Docent
Gedrag en Geld

logo-vignet-transparant

Deze mensen gingen je voor:

Erik

van Kan RB

erik-van-kan

Snelle actie en succes

Wij hebben vanmorgen met onze kandidaat de arbeidsovereenkomst ondertekend, dus dat is prima gegaan. Ik wil jou van harte bedanken voor je snelle actie. Dat heeft zeker bijgedragen aan het goede verloop van het sollicitatieproces en het enthousiasme aan de kant van de kandidaat.

Mensen - in dit geval jij zelf - maken dus inderdaad het succes! Veel dank!!

Anette

Heljemo

vrouw

True support - online

Marja gives True Support. That support makes a big difference in my daily life. I connect better to mySelf, others and the waves (difficulties) of life, also the big waves.

What I experience from the sessions with you, is support to embrace the surface issue, and very gentle and clear support how to meet the deeper level where I find my own solutions. Marja made me forget the coaching sessions were online because it was such a warm experience.


In love and gratitude

Gaan wij samen aan de slag?

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.