Skip to content
logo-vignet-transparant

Testimonials - Referenties

Op deze pagina kunt u enkele testimonials lezen en video's bekijken van mensen met en/of voor wie Marja Harrijvan in het verleden heeft gewerkt.

Marja’s positive energy and creative ideas are very inspiring

stephen_leppard

“It has been so delightful to have coaching sessions with Marja Harrijvan. She has brought a beautiful balance of fun and joy to our meetings, along with her sharp intellect and depth of knowledge and experience professionally. Most profound of all is Marja's capacity to listen so deeply to my words that I feel fully heard and understood. She then masterfully points my attention to what I might not be seeing is going on under the surface of things, and this brings with it great insight.

I have found Marja’s positive energy and creative ideas to be very inspiring, and I am now able to re-engage with my work with new-found clarity and purpose. Thank you so much, Marja. I’m very grateful for your support.”

Dr Stephen Leppard

Founder and Director, Visionary Eye Specialists, Sydney, Australia. Executive Director, The Leela School Australia.

En nu ben ik huisarts!

vrouw

Ik ben vandaag afgestudeerd als huisarts! En dat was niet gelukt zonder jouw coaching, Marja.
Heel veel dank en tot binnenkort!

Huisarts 30 jaar - Mentavitalis

Meer energie en leren loslaten

vrouw

Energielekken omdat niet alles gaat zoals jij vooraf had bedacht en gepland? Krijg je niet de input die je nodig hebt om door te kunnen?

Vaak weet je heel goed waar het aan ligt, maar lukt het je niet hierin veranderingen aan te brengen.

Marja heeft mij geholpen door samen te kijken naar mijn kwaliteiten met de daaraan gekoppelde valkuilen. Daarnaast heeft zij mij gewezen op de cirkel van betrokkenheid en die van invloed. Marja helpt je door het aanreiken van vragen en opdrachten. Door deze uit te werken en in de praktijk toe te passen, merk je dat de besproken zaken effect hebben.

Door de concreetheid van de coaching ben ik mij meer bewust geworden van de zaken waar ik energie in wil steken. Door bewust te kiezen om wel/niet in een situatie te blijven, heb ik meer energie omdat ik geleerd heb los te laten.

Dank!!

Annelies (58 jaar)

Professional bij Gemeente Rotterdam

De DISC Communicatietraining gaf direct positief resultaat!

helma-bokhorst

Onmiddellijk positief effect van de DISC Communicatietraining!
Hartelijk dank Marja, voor je inzet en de goede training van een halve dag aan al onze medewerkers. Het was een leerzame en interessante bijeenkomst. De sfeer is onmiddellijk beter en iedereen is heel positief over de training.

Marja gaf ons inzicht in onze communicatiestijlen, en nuttige tips over de communicatie onderling. Daardoor is de spanning in het team duidelijk afgenomen en kunnen wij in deze drukke tijden toch op een vriendelijke en zakelijke manier met onze cliënten omgaan. Ik beveel je dan ook van harte aan bij andere bedrijven!

 

LinkedIn-profiel van Helma

B&L Notarissen

Helma Bokhorst

Vakvrouw voor teams

kees-dulleman

Marja is een echte vakvrouw. Ze combineert haar diepgaande kennis en grote presentatievaardigheden met humor en scherpzinnigheid. Kan mensen in hun kracht zetten en verbinden, zodat teams beter functioneren. Voor vooruitgang in ondernemen beveel ik Marja van harte aan!

 

LinkedIn-profiel van Kees

Kees Dulleman

Directeur KD-Advies

Snelle actie en succes

erik-van-kan

Wij hebben vanmorgen met onze kandidaat de arbeidsovereenkomst ondertekend, dus dat is prima gegaan. Ik wil jou van harte bedanken voor je snelle actie. Dat heeft zeker bijgedragen aan het goede verloop van het sollicitatieproces en het enthousiasme aan de kant van de kandidaat. Mensen - in dit geval jij zelf - maken dus inderdaad het succes! Veel dank!!

LinkedIn-profiel van Erik

Erik van Kan RB

Partner/Belastingadviseur Rosier Bijl van Kan

Direct afname van klachten waardoor ik onbezorgt op reis kon

denise-land-bos

De aanleiding om Marja als coach te vragen was de bezorgdheid over fysieke klachten. Ik wilde die graag verminderen zodat ik volop van mijn reis naar Australië kan gaan genieten. Ik weet uit ervaring dat het onderzoeken van de bezorgdheid tijdens een sessie met een coach meer inzicht zou kunnen geven en de bezorgdheid zou kunnen verminderen.

De keus om Marja te bellen was logisch, ik vertrouw haar. Ik ben blij met de begeleiding van Marja. Ze stelde veel vragen en gaf me de ruimte om de bezorgdheid toe te lichten en daardoor voelde ik zelf hoe dit gerelateerd was aan andere ervaringen. Vervolgens heeft ze me een aantal handvatten gegeven om die inzichten vol te benutten. Hierdoor kon ik het loslaten en werd de bezorgdheid meteen minder.

Ik had op advies van Marja na afloop de tijd genomen om rustig het effect te voelen. Sindsdien heb ik enkele keren aan de handvatten gedacht en dit gaf me vertrouwen. Sinds dat ene coachgesprek heb ik de bezorgdheid niet meer gevoeld. -

LinkedIn-profiel van Denise

Denise Land-Bos

Financial Life Planner - Docent

True support - online

vrouw

Marja gives True Support. That support makes a big difference in my daily life. I connect better to mySelf, others and the waves (difficulties) of life, also the big waves.


What I experience from the sessions with you, is support to embrace the surface issue, and very gentle and clear support how to meet the deeper level where I find my own solutions.


Marja made me forget the coaching sessions were online because it was such a warm experience.


In love and gratitude, Anette Heljemo - Denmark

LinkedIn-profiel van Anette

Anette Heljemo

Entrepreneur in Denmark

Direct resultaat

willem-van-der-maas

In een druk leven heb je soms een pauze nodig om aandacht te geven aan je gedachten en gevoelens. Marja hielp mij precies daarbij. Wil je daarvan ook de duidelijk merkbare voordelen ervaren, overweeg dan zeker om Marja’s expertise en hulp te vragen. Veel dank, Marja.

LinkedIn-profiel van William

William van der Maas

Directeur IVV Vermogensbeheer

Persoonlijke missie en visie & meer energie

man

Marja is zeer betrokken, deskundig, doortastend en kan vooral goed luisteren. Dank zij haar kwaliteiten heb ik een goede missie en visie opgesteld, maar zijn ook mijn persoonlijke kwaliteiten verder ontwikkeld. Kortom meer plezier & energie in mijn dagelijkse werk!

 

LinkedIn-profiel van Theo

Theo Jonker

Theo Jonker Consulting - Financieel planner

In plaats van een burn-out een 2e bedrijf opgezet

vrouw

“De dreiging van een burn-out was bij mij heel groot. Ik had bijna alle symptomen. Gelukkig verwees een vriend mij naar jou door voor coaching. In plaats van een burn-out, ben ik daardoor binnen 1 jaar bezig mijn 2e bedrijf op te zetten. 1000 x dank, Marja!”

Mevrouw I.B.

Ondernemer in IT

Bedankt dat je me hebt geleerd met mijn emoties om te gaan

kelly-eekhof

Marja, bedankt dat je me hebt geleerd met mijn emoties om te gaan. Het heeft een erg moeilijke periode voor mij makkelijker gemaakt en me geholpen erdoorheen te komen. Afgelopen maandag kon ik daardoor weer een stuk vrolijker starten aan een nieuwe week.

Een poosje geleden deed ik bij Marja een coaching traject waarin Marja mij onder andere leerde om te gaan met oplopende en vastlopende emoties. Ik ben namelijk niet iemand die mijn emoties heel erg uit met als gevolg dat na het overlijden van mijn ouders de emoties mijn lichaam op slot hebben gezet en de energie niet meer kon stromen. Nou daar moest ik dus iets aan doen. Tijdens het eerste gesprek met Marja voelde ik me meteen op mijn gemak. Marja heeft een rust over zich die aanstekelijk is en ze praat kalm en geduldig wat je het gevoel geeft dat je alle tijd van de wereld hebt zodra je haar kantoor binnenstapt.

Het eerste gesprek ging voornamelijk over het waarom; waarom heb ik coaching nodig en op welke manier kan Marja mij helpen. Aan het einde van het gesprek gaf ze me een oefening mee, waarvan ik in eerste instantie dacht; jahoor… natuurlijk… Aan het einde van de drie sessies hadden we die oefening een paar keer gedaan en kon ik hem zelf toepassen. Gelukkig maar, want vorige week beukten emoties die ik normaal geen kans geef om naar boven te komen dwars door mijn verdediging heen. Op momenten dat het kon liet ik die gaan en kon ik door de oefening deze de kans geven zich te uiten. En op andere momenten kon ik door die oefening de emoties 'parkeren', om ze op een later moment alsnog toe te laten.

Marja, bedankt dat je me dit hebt geleerd. Het heeft de week voor mij makkelijker gemaakt en me geholpen erdoorheen te komen. Afgelopen maandag kon ik daardoor weer een stuk vrolijker starten aan een nieuwe week.

LinkedIn-profiel van Kelly

Kelly Eekhof

Sterk in MEDIA

Betrokken en inlevend

bieke-godts

De manier waarop Marja werkt is op zich inspirerend, geeft je een heel intens contact-gevoel en een open mind. Je kan je geen betere coach voorstellen inzake betrokkenheid, inleving in de situatie en het maken van abstracties samen met haar relativeringsvermogen. Zij is zo'n warm persoon dat je haar eigenlijk een speciaal plaatsje in je directe omgeving toebedeelt. Zorg dat je haar niet mist.

 

LinkedIn-profiel van Bieke

Bieke Godts

Directeur Ventura Group België

Overzicht, structuur en een heldere toekomstvisie

man
 1. Wat is er in de 2 maanden coaching voor jou veranderd? 
  Ik heb weer overzicht, structuur en heldere toekomstvisie.

 2. Hoe is jouw leven en werk verbeterd?
  Minder zorgen door duidelijkheid.

 3. Wat vind je mijn kracht als coach?
  Inlevingsvermogen, helderheid en analyse.

 4. Wat zeg je tegen een collega die stress ervaart?
  Zoek hulp, breng de problemen in kaart en ga aan het oplossen. Bel Marja.

Advocaat 50 jaar

Mentavitalis

Geweldige sparringpartner

gerard-van-de-steen

Marja is een open vrouw die, zeer gepassioneerd, en aangevoerd door haar krachtige intuitie, mensen naar een hoger plan wil brengen, door ze zelf te laten inzien en ervaren hoe mooi ze zijn!

Verder een geweldige sparringspartner die me regelmatig de spiegel voorhoud, (door me alleen maar aan te kijken) waar ik mezelf vaak in herken!!

LinkedIn-profiel van Gerard

Gerard van der Steen

Nexxt Level Mediation

Dagelijks profijt van coaching

bart-berenschot

Een aantal jaren geleden ben ik, in het kader van persoonlijke ontwikkeling, één keer door Marja gecoacht. Tot op de dag van vandaag profiteer ik van de inzichten en rust die dat ene gesprek mij hebben gegeven.

 

LinkedIn-profiel van Bart

Bart Berenschot

Hypotheekadviseur

Sensitief en helder

hubrien-meijaard

Marja als coach/adviseur betekent mogen genieten van een bijzondere vrouw die al haar sensitiviteit optimaal inzet voor haar klant: hoe helder en snel wil je antwoord krijgen...?! Marja met haar echte en warme persoonlijkheid is een parel onder coaches !

 

LinkedIn-profiel van Hubrien

Hubrien Meijaard FFP, RLP

Onafhankelijk financieel lifeplanner en duurzaam vermogensadviseur

Financial behaviour expert

roy-ramdjanamsingh

Marja and her company did groundbreaking work to help people better understand themselves and their financial insights. She is a very professional and driven person and never gives up easily.

I would happily recommend her as a speaker and professional.

 

LinkedIn-profiel van Roy

Roy Ramdjanamsingh

Q4 Profiles

Als collega ondernemer is mijn indruk van Marja GOED!
Marja brengt rust en zorgt ervoor dat je als ondernemer alles goed op een rij kan zetten.

Vooral interresant is de combinatie van coaching en financieel advies. Ondernemers werken vaak met harde cijfers en door jouw financiële specialisme snap jij waar ondernemers mee bezig zijn. En je kan coaching goed vertelen naar meetbare doelen en resultaten.

Heb je twijfels over coaching? Ga met Marja om tafel! In één gesprek zijn al je twijfels weg, dat weet ik zeker!

Kwaliteit, vakkennis en enthousiasme

jan-marchand

Marja Lisette heeft het afgelopen jaar op een plezierige manier regelmatig masterclasses, workshops en coachingsessies verzorgd voor grote opdrachtgevers. Zij doet dat op een enthousiaste en aanstekelijke manier. Haar vakkennis, didactische kwaliteiten maken haar tot een een prima spreker, docent en coach.

 

LinkedIn-profiel van Jan

Jan Marchand

Accountmanager NIBE-SVV en Reed Business Opleidingen

Marja maakt het onmogelijke mogelijk

man

Marja heeft voor mij met mediation het onmogelijke mogelijk gemaakt.
My compliments!

 

LinkedIn-profiel van Lodewijk

Lodewijk Florentinus

Directeur Prisma Keramiek B.V.

Gerenommeerde staat van dienst

emile-reijnders

Samen met Marja Harrijvan heeft Q4 Profiles de Persoonlijke Financiële Stjlen ontwikkeld en neergezet. Zij heeft een gerenommeerde staat van dienst in de bancaire wereld. Heden ten dagen begeleidt zij ondernemers, spreekt op toonaangevende congressen en inspireert. Haar motto: mensen maken het succes.

LinkedIn-profiel van Eline

Eline Reijnders

Directeur Q4 Profiles

Duidelijke afname van stress

man

Marja coachte mij met als doel afname van stress op het werk en nog beter communiceren.


Ik ben heel tevreden want ze inventariseert zeer nauwkeurig en vervolgens hebben we samen meerdere op mij afgestemde oplossingen gevonden die voor mij goede resultaten geven.


De rest van mijn loopbaan heb ik daar profijt van. Dank Marja!

Paco van Vliet RB

Rosier Bijl van Kan Administratie&Belastingadviesbureau

Zeer tevreden over aanpak en resultaat

man

Op mijn verzoek ben ik verwezen naar een coach om met mij de door mij ervaren problemen op te lossen.

Ik ben onder de indruk van Marja haar kennis en kunde alsmede van haar professionele aanpak. Zij heeft mij in vier gesprekken duidelijk kunnen maken dat er ook nog leven is na de advocatuur en dat de diepere gronden die mij tot mijn beroepskeuze hebben gebracht, onveranderd blijven; ook nadat ik afscheid heb genomen van de advocatuur. Die diepere gronden zullen mede mijn activiteiten na beëindiging van mijn werkzame leven sturen, zo heeft zij mij doen inzien.

Ik ben zeer tevreden over haar aanpak en over het resultaat en kan haar sterk aanbevelen. Met dank voor de goede verwijzing.

Mr. drs. E.M. Hoorenman

Advocatenkantoor Hoorenman

Gaan wij samen aan de slag?

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.