relatie-programma

Werk met mij

Relatie Programma

Willen jullie miscommunicatie en conflicten achter je laten en kiezen voor een diepere band zonder jezelf te verliezen? Hebben jullie een uitdagende tijd achter de rug en verlang je naar rust en harmonie in het samenzijn? Zijn er conflicten waar geen oplossing voor lijkt te zijn? Of zijn er ongewenste veranderingen in de relatie waar je geen raad mee weet? Heb je alles al geprobeerd en blijft het gevoel van elkaar niet echt begrijpen? Vraag je je af hoe je alles wat er is gebeurd achter je kunt laten en weer onbevangen van elkaar kan houden?

Dan is dít het juiste moment om samen met mij als onafhankelijke vertrouwenspersoon en hypnotherapeut in gesprek te gaan.
Tijdens het relatieprogramma help ik jullie relatie transformeren naar een samenzijn dat beiden gelukkig maakt.

Meer weten? Kom dan samen langs voor een gratis inzicht-gesprek.

Elke relatie is uniek, de bouwstenen hebben jullie al.

Mijn belofte:

Inzicht in jezelf en elkaar
We starten met een golf aan inzichten. Je leert jezelf en elkaar daardoor op een dieper niveau begrijpen, waardoor je jezelf en je partner veel beter kunt ondersteunen. Ieders sterktes, valkuilen en communicatievoorkeuren worden glashelder.

Zo wordt duidelijk wat de wortel van jullie probleem is en hoe je dat kunt veranderen.

Ook maken we concreet wat ieder nodig heeft om in de relatie gelukkig te zijn en wat maakt dat de relatie werkt. Ik help jullie daar blijvend op focussen waardoor de rust en harmonie terugkeert.

Belemmeringen oplossen
Wat jij gelooft over jezelf of je partner, bepaalt wat je in je relatie creëert. Daarom bekijken we wat er in de weg staat om je relatie vorm te geven zoals jullie dat willen. Je leert je emoties hanteren en je gedachten sturen en we ruimen je verborgen negatieve overtuigingen op.

Dat doen we onder andere door het toepassen van hypnotherapie zodat trauma of andere hardnekkige blokkades en patronen op diepgaand niveau doorbroken worden en verandering veel sneller en moeiteloos gaat.

Je voelt je veel lichter, ontspannen en vrijer met als logisch gevolg plezier en verbinding.

Jullie unieke relatie concreet
We maken een persoonlijk plan zodat je alles gaat integreren en een nieuwe realiteit creëert. Dit is ook een prachtig instrument dat je helpt als er nieuwe uitdagingen op jullie pad komen.

Je maakt concreet wat jullie verbindt waardoor je de band versterkt. Alles wat belangrijk is voor beiden komt aan bod. Zoals je gezin en familie, je werk, gezondheid, vrije tijd enzovoort.

Het resultaat is de door jullie gewenste nieuwe realiteit van liefde en verbondenheid.

Play Video

Vanaf € 4.500,- excl BTW

Meer inzicht in emoties

Juiste stappen naar geluk

Meer zelfvertrouwen

Jullie weg naar vrijheid in verbondenheid

Als je wilt weten wat dit programma voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.
In een gratis inzichtgesprek denk en voel ik graag met jullie mee in wat de meest passende oplossing is en breng ik een offerte uit.