logo-vignet-transparant

Verwachtingen overtroffen

verwachtingen-overtroffen

Fantastisch was mijn studiereis naar de USA. Inmiddels ben ik weer terug van mijn studiereis naar Oregon USA en als ik eraan terug denk wordt ik helemaal warm en stil. Ik stond al ontspannen in het leven maar ik ervaar nu dat er nog meer mogelijk is. En in plaats daarvan is er nog meer rust en stilte in mijn hoofd en dus in mijn leven. Wat een genot. Ja, mijn verwachtingen zijn echt overtroffen.

Integriteit
Als coach ben je tijdens een opleiding altijd eerst zelf aan de beurt om gecoacht te worden. Stel je voor: ik werd 10 dagen achter elkaar full-time gecoacht door de leraren en mijn collega’s. En aangezien het een kleine groep betrof was er geen ontkomen aan. Gelukkig! Precies wat ik wilde. Want ik ben ervan overtuigd dat ik een ander niet verder kan meenemen dan ik zelf ben gekomen. En voor ik iets aanbiedt aan mijn cliënten wil ik het eerst zelf hebben ervaren. Ik neem nooit iets zomaar klakkeloos aan. Sterker nog, ik wil duidelijk de goede resultaten hebben ervaren. Dat is voor mij integriteit.

Vol overtuiging
Na een paar dagen al voelde ik een nieuwe ontspanning of liever gezegd vrijheid. Veel dieper dan voorheen, en dat was al prima!  Na terugkomst kon ik daardoor vol overtuiging een paar lastige beslissingen nemen die al een poos ín de lucht hingen. Met als directe gevolg hele goede ontwikkelingen in mijn praktijk, nog meer werkplezier én meer tijd voor privé. Dat gun ik iedereen. Daarom heb ik mijn nieuwe kennis en ervaring meteen verwerkt in mijn coachingsprogramma’s.

Meer weten? Boek online een gratis inzichtgesprek of bel mij 06-171 03 622

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.