logo-vignet-transparant

Ben jij een ambitieuze professional, ondernemer of medicus?

  • Wil je meer betekenen voor je cliënten?
  • Wil je meer tijd en rust om te ontspannen met je familie en vrienden?
  • Wil je weten wat professionele coaching voor jou zou kunnen betekenen?
  • Zijn jouw dagen altijd te kort en je agenda te vol?
  • Heb je last van stress of terugkerende lichamelijke of emotionele klachten?
  • Heb je geen tijd om je ambities te realiseren?

Herken je dit, maak dan gebruik van mijn aanbod voor een gratis online of telefonisch inzicht-gesprek ter waarde van € 97,- waarin ik je zal aangeven hoe je de eerste stappen kunt zetten naar blijvende resultaten.

Tijdens dit persoonlijk gesprek van maximaal 45 minuten gaan we in op jouw situatie. Ik stel je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je doelen en behoeftes en wat is er nodig om dat te bereiken? Je krijgt adviezen en ik vertel je wat coaching voor jou kan betekenen. Bovendien ontvang je een concrete tips om direct aan de slag te gaan met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik geef dit gesprek maar 4 x per maand weg, dus geef je snel op. 

Mocht het gesprek korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip worden geannuleerd dan ben ik helaas genoodzaakt om een ‘no show fee’ van 97 euro te rekenen.

Marja Harrijvan Professioneel Coach voor Ondernemers en Medici:

Niets is mooier dan mensen bewuster te maken van hun sterktes en mogelijkheden. Om ondernemers en medici te helpen om stress en burn out te voorkomen en vanuit persoonlijke balans hun toegevoegde waarde in leven en werk te vergroten. Door mijn jarenlange ervaring als coach DISC expert en financieel adviseur gecombineerd met mijn persoonlijke werkwijze, maken mijn cliënten in korte tijd grote en blijvende groeistappen.

Contact

Praktijkadres:
Oosteinde 25A 1678 HP Oostwoud / Hoorn

 

Daarnaast coachingslocaties in Amsterdam,
Alkmaar, Haarlem en diverse andere plaatsen.

 

Coaching in Dutch and English

 

Tel: 06 - 171 03 622
E-mail: welkom@harrijvan.nl

Netwerken en vergoedingen

Harrijvan Coaching is aangesloten bij diverse coachingsnetwerken, onder andere die van Mentavitalis en Leela.

Marja Harrijvan

Ik coach ondernemers medici en professionals naar een optimale balans privé-werk door hun zelfinzicht te vergroten en hen te inspireren om authentieke en slimme keuzes te maken.

 

Door te werken vanuit de persoonlijke stijl van mensen worden keuzes duidelijker en het behalen van doelen makkelijker. Dat brengt de nodige rust en ruimte waardoor zij van grotere maatschappelijke betekenis kunnen zijn en meer ambities kunnen realiseren.